Головна    Новини   Унікальні замки Gaudi SYN в готелі «Старий Дуб», Трускавець

Унікальні замки Gaudi SYN в готелі «Старий Дуб», Трускавець

Унікальні замки Gaudi SYN в готелі «Старий Дуб», Трускавець

Дозвольте представити перший готель в Україні (готель "Старий Дуб", Трускавець), в якому було втілено абсолютно нове рішення електронних замків - унікальну модель Gaudi SYN.

Ця модель поєднує в собі елементи стандартного електронного замку Gaudi від Omnitec (модель, яка вже майже 10 років радує своєю якістю і надійністю) і нової системи електронних замків Activa SYN (працюючою в он-лайн режимі за технологією NFC & BLE).

Електронний замок Gaudi SYN має дизайн стандартного замку Gaudi Proximity, але окрім звичайних функцій, властивих електронним замкам, Gaudi SYN має вбудований NFC і BLE зчитувач, завдяки чому здійснюється безпровідна он-лайн передача даних по мережі wi - fi. Замки можна відкривати як стандартною картою, так і за допомогою Bluetooth або NFC (працює з iPhone і Android)

Інформація про усі пересування гостей і персоналу поступає в реальному часі на мобільний телефон керівника і головний комп'ютер. Гості і персонал можуть відкривати номери за допомогою спеціальних мобільних додатків Activa Key і Activa Task, що дозволяє гостям селитися в номер і мешкати фактично без звернення на ресепшн, а керівникові контролювати усі дії персоналу в режимі он-лайн.

Готель "Старий Дуб" знаходиться в передмісті Трускавця в прекрасному куточку, оточеному лісом. Готель побудований з використанням тільки екологічно чистих матеріалів. "Старий Дуб" - це місце для вимогливих гостей, які звикли до високої якості життя і комфорту і в той же час хотіли б бути як можна ближче до природи. Загальноприйняте поняття " номера" в готелі - нівелюється. Кожен номер - це невеликий приватний будинок з усіма його атрибутами - каміном, сауною і кухнею. Номери вражають унікальністю дизайну, поєднуючи в собі сучасний комфорт сучасного міського номера і затишок частки будинку.

 

Рекомендуємо обов'язково відвідати цей готель, щоб повністю зануритися в атмосферу заміської тиші, незайманої природи і унікального комфорту. .