Головна    Новини   Електронні замкі Gaudi Fit In - найкраще рішення для реконструкції готелів

Електронні замкі Gaudi Fit In - найкраще рішення для реконструкції готелів

Електронні замкі Gaudi Fit In  -  найкраще рішення для реконструкції готелів

Що зробити, щоб Ваш готель йшов в ногу з часом? Як зробити перебування гостей комфортнішим і в той же час посилити контроль і безпеку в готелі? Як провести реновацію і при цьому не закривати готель на реконструкцію?

 

Одним з інструментів для вирішення цих проблем є електронні універсальні замки-накладки Gaudi Fit In від Omnitec. Накладки сконструйовані таким чином, що можуть бути встановлені на абсолютно будь-який врізний замок.

Ви просто знімаєте дверну ручку і встановлюєте замість неї електронний замок-накладку. При цьому розмір встановленого в дверях замку і характеристики дверей абсолютно не важливі.

При установці накладок немає необхідності міняти двері або робити додаткове фрезерування в них.

Електронна накладка оснащена власним автономним циліндром для екстреного відкривання і системою приватності.

На сьогодні електронні універсальні накладки Gaudi Fit In є єдиною універсальною системою, адаптованою до будь-якого встановленого у дверях замку. Програмне забезпечення Gesthotel дозволить Вам контролювати усі процеси в готелі від поселень і бронювання до контролю над усіма діями і пересуваннями персоналу.

 

Ще однією унікальною особливістю електронних накладок Omnitec є можливість апгейда до новітніх версій. Кожен замок можна доповнити он-лайн модулем і Ваша замкова система перетвориться на найсучаснішу систему доступу, якій можна управляти за допомогою мобільного телефону і отримувати в реальному часі усю інформацію про процеси в готелі.

 

Ми раді, що все більше готелів, що проводять модернізацію, зупиняють свій вибір на електронних замках Omnitec.

Останнім часом до переліку таких готелів приєдналися готелі "Київ" і "Дніпропетровськ", без яких неможливо представити центр Києва або Дніпра. Увесь номерний фонд готелів був оснащений електронними замками Omnitec, що дозволило в лічені дні модернізувати систему доступу і забезпечити в готелях зручність, контроль і безпеку.

some-alt