Головна    Новини   Електронні замки Activa SYN, сейфи та міні бари Omnitec в готелі «Бескид», Трускавець

Електронні замки Activa SYN, сейфи та міні бари Omnitec в готелі «Бескид», Трускавець

Електронні замки Activa SYN, сейфи та міні бари Omnitec в готелі «Бескид», Трускавець

СГК "Дніпро-Бескид" - це сучасний санаторно-готельний комплекс з першокласним рівнем сервісу, високопрофесійними медичними кадрами і сучасним медичним устаткуванням , що забезпечує ефективне санаторно-курортне лікування. Санаторно-готельний комплекс "Дніпро-бескид" складається з санаторію " Дніпро" і готелю " Бескид".

У будівлі санаторію під одним дахом знаходиться спальний і лікувально-діагностичний корпуси, їдальня, бар, кіноконцертний зал, аптека, бібліотека, басейн і сауна, тренажерний зал, та унікальний, не маючий аналогів в Україні, безконтактний бювет мінеральних вод. Готель " Бескид" розрахований на одночасне проживання до 500 гостей - це 90 одномісних і 140 двомісних номерів, а також 50 однокімнатних " полулюксов" і 9 двокімнатних номерів " люкс" . Інфраструктура готелю - ресторан, бар, дієтична їдальня, магазин відділення банку, банкомат, сауна з басейном, косметичний салон, перукарня, кабінети лікарів, масажні кабінети.

 

Нині готель Бескид закінчує реновацію і зовсім скоро для гостей відкриються оновлені номери, оснащені новітнім устаткуванням. Після відкриття готель зможе надати гостям справжній 5-ти зірковий сервіс і ми раді, що змогли внести невеликий вклад в досягнення готелем високих стандартів.

У номерах готелю будуть встановлені електронні замки новітнього покоління Activa SYN, сейфи, міні бари і підноси гостинності Omnitec.

Упевнені, гості зможуть належним чином оцінити комфорт готелю і якість нашого устаткування!