Головна    Новини   Електронні замки Activa Syn в готельному комплексі "Камелот", Ужгород

Електронні замки Activa Syn в готельному комплексі "Камелот", Ужгород

Електронні замки Activa Syn в готельному комплексі "Камелот", Ужгород

У 9 кілометрах від міста Ужгород лежить казкова країна - комплекс відпочинку "Камелот".

Шлях до «Камелоту» у будь-яку пору року дивує розмаїттям краєвидів. Від Ужгороду він йде уздовж долини річки Вуж, однієї з найкрасивіших річок Закарпаття, в оточенні мальовничих Карпат і паркового лісу.

Потрапляючи всередину, Ви немов переноситеся в епоху короля Артура - архітектура фортеці, історичні сцени на панно, лицарські обладунки, меч в камені, і увесь концептуальний інтер'єр комплексу " Камелот" перенесуть вас в чарівний світ середньовіччя.

Номерний фонд комплексу складає 67 номерів і 8 дерев'яних котеджів, загальною місткістю до 220 чоловік. Три корпуси готелю - корпус "Короля Артура", корпус " Камелот" і корпус " Ланселот" надають можливість як для бюджетного відпочинку, так і для відпочинку класу люкс. Ресторан комплексу порадує широким вибором справді королівських блюд, а відвідування SPA- центру зробить відпочинок не лише приємним, але і корисним для здоров'я. Комплекс " Камелот" - це високий рівень сервісу і особлива увага кожному гостю.

Система електронних замків Activa виявилася справжньою знахідкою для готелю, адже конструкція замку дозволяє зберегти унікальний середньовічний дизайн номерів, використовуя при цьому новітні технології. Саме це об'єднання прийшлого і минулого та майбутнього є неповторною фішкою готелю

 

some-alt