Головна    Новини   Електронні замки Gaudi в унікальному апарт-готелі "Деренівська Купіль"

Електронні замки Gaudi в унікальному апарт-готелі "Деренівська Купіль"

Електронні замки Gaudi в унікальному апарт-готелі "Деренівська Купіль"

У мальовничому передгір’ї Карпат, в урочищі Деренівка, серед чудових краєвидів народжується особлива цілюща вода, яка ще чотири століття тому прославила курорт та цю місцевість на всю Європу.

Аристократи, воєначальники, купці та митці приїжджали в Деренівку, щоб відвідати купальні та напитись життєдайної води. За легендою, вона повертала здоров’я, силу і навіть молодість.

Сьогодні в урочищі знову вирує життя.

До послуг гостей Апартамент готель«Деренівська Купіль». Готель пропонує 44 апартаменти, поєднаних елегантністю та вишуканим дизайном. SPA комплекс “Срібні терми” дозволить відпочити та насолодитися комплексом бань та саун, а також відчути лікувальний ефект термальної води. Атмосферу гостинності та смак високої кухні відкриє гостям Ресторан “Саламандра” . Поєднання чудових краєвидів, екологічно чистих продуктів власного вирощування, мінеральної та питної води заводу «Деренівська Купіль».

Ми дуже горді тим, що унікальний готель «Деренівська Купіль» обрав саме електронні замки Omnitec для установки в номерах. Висока якість та елегантний дизайн замків були високо оцінені готелем. Дякуємо за вибір!