Головна    Новини   Львівський міжнародний готельний форум ТурЕкспо 2015

Львівський міжнародний готельний форум ТурЕкспо 2015

Львівський міжнародний готельний форум ТурЕкспо 2015

Компанія Омнітек запрошує відвідати наш стенд на Львівському міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності «Турекспо 2015», який відбудеться 21-23 жовтня в м. Львів, Палац Спорту «Україна» (вул.. Мельника 18)

Виставка «ТурЕКСПО» - це визначна подія у сфері туризму, гостинності та розваг у Західному регіоні України , традиційне місце зустрічі національних та міжнародних туристичних компаній та готель`єрів.

Форум поєднує в собі три взаємопов’язаних виставки, а саме міжнародну виставку-ярмарок «ТурЕКСПО», спеціалізовану виставку «Готельний та ресторанний бізнес» та спеціалізовану виставку «Континент розваг: Спорт. Відпочинок. Дозвілля».

Основна мета виставки – популяризація туристичних можливостей та маловідомих об`єктів України та світу, демонстрація широкому колу фахівців новітніх досягнень в сфері туристичних послуг та гостинності.

Цільова аудиторія відвідувачів виставки: туристичні фірми України, ключові працівники оздоровчих та санаторно-курортних комплексів, готелів та інших закладів розміщення, розважальних закладів, інвестори та активні туристи.

Ми з радістю запропонуємо нашим гостям основний асортимент готельної продукції Omnitec , а також новітні розробки 2015 року.

Чекаємо Вас на нашому стенді!

some-alt