Головна    Новини   Міні бари Omnitec Pure 40 в готелі Aloft Kiev

Міні бари Omnitec Pure 40 в готелі Aloft Kiev

Міні бари Omnitec Pure 40 в готелі Aloft Kiev

В грудні 2017 очікується знакова подія для готельного ринку України. Саме в цьому місяці заплановано відкриття готелю Aloft Kiev, що належить мережі Starwood Hotels & Resorts Worldwide (яка до речі зовсім нещодавно стала частиною Marriott International).

Готель Aloft Kiev розташується в самому серці центрального ділового району, у безпосередній близькості від численних офісів, а також торгових, спортивних, культурних і розважальних пам'яток.

Завдяки модним тенденціям в музиці, дизайні і технологіях, Aloft потрапив в категорію must - have для нового покоління мандрівників. Aloft не лише регулярно отримує найвищі оцінки гостей з моменту свого запуску в 2008 році, але і продовжує розширювати свою присутність на ринку і збільшувати лояльність своїх клієнтів, підтверджуючи тим самим успіх унікального позиціонування цього бренду.

Номерний фонд готелю Aloft Kiev складе 310 гостьових номерів і 10 номерів класу люкс. Усі кімнати будуть виконані в типовому для цього бренду стилі лофт з високими стелями, великими вікнами і надзвичайно зручними ліжками, а також просторими душовими кабінами.

У готелі гостям також буде представлений лаунж Re: mix SM і бар W XYZ SM. Ці майданчики, призначені для соціального спілкування, нададуть гостям можливість розслабитися в зонах громадського доступу зі своєю особливою атмосферою, шанувати пресу, попрацювати на лэптопах, зіграти партію у більярд або ж узяти що-небудь випити з друзями. Готель також матиме в розпорядженні цілодобовий ресторан, а для особливих зустрічей і заходів гості зможуть скористатися залом урочистостей або одному з восьми креативних майданчиків для зустрічей, кожна з яких обладнана технікою нового покоління і має місце для парковки автомобіля. Близька прихильність до зупинок громадського транспорту дозволить гостям з легкістю дістатися до ділового і історичного центру міста. Крім того, в кроковій доступності від готелю - різні пам'ятки, торгові і розважальні центри.

Ми неймовірно гордимося тим, що в кожному номері готелю буде встановлений готельний міні бар Pure 40 від Omnitec, що поза сумнівом додасть комфорту гостям в період перебування в цьому чудовому готелі.

Дякуємо готелю за співпрацю!

some-alt