Головна    Новини   Нова модель електронного замку Activa Mifare

Нова модель електронного замку Activa Mifare

Нова модель електронного замку Activa Mifare

У жовтні 2014 року фабрика Omnitec Systems випустила нову модель електронного безконтактного замку для готелів – Activa Mifare.

Електронний замок Activa Mifare може працювати як в офф-лайн режимі, так і бути частиною он-лайн системи.

Електронний замок Activa має унікальну конструкцію. Вся електроніка знаходиться у врізній частині замку, таким чином зовні встановлена лише ручка і світлодіод, який інформує гостя про доступ в номер. Світлодіод може бути виготовлений по дизайну замовника (наприклад, у формі логотипу готелю).

Ручка електронного замку також може бути абсолютне будь-якій (будь-якого кольору і форми на вибір). Таким чином електронний замок може служити органічним доповненням будь-якого дизайну.

Працює в системі NFC (Near field communication) – замок можна відкрити не лише картою, але і за допомогою мобільного телефону. Так при поселенні гостю на телефон надсилається спеціальний код і необхідно лише піднести телефон до дверей. Ця система зручна не лише для готелів, але і для суспільних зон, офісів.

 

Конструкція і функціонал замку на сьогоднішній день не мають аналогів на ринку готельного устаткування. Пропонуємо детальніше ознайомитися з характеристиками електронного замку Activa Mifare і системи Activa тут: https://omnitec-systems.com.ua/produkciya/elektronnye-zamki/activa-syn-mifare/