Головна    Новини   Нова модель сейфів Omnitec економ-класу Safeguard M

Нова модель сейфів Omnitec економ-класу Safeguard M

Нова модель сейфів Omnitec економ-класу Safeguard M

 

Готельне обладнання - задоволення не дешеве, але в той же час необхідне, адже без нього важко уявити собі сучасний готель. 
 
Міні-бари з принадним вмістом, надійні електронні сейфи, готельна парфумерія, запашні рушники, зручні замки на картках - до всього цього вже звикли найвибагливіші мандрівники і тому, відмовляючись від ряду необхідних готельних атрибутів, готель ризикує залишитися без постояльців. 
 
Як же при мінімумі витрат запропонувати гостю максимум комфорту? Саме це завдання допоможе Вам вирішити іспанська фабрика Omnitec Systems SL. На сьогоднішній день пріоритетним завданням фабрики є створення моделей високоякісного обладнання по самим конкурентними цінами. 
 
Вже кілька років величезним успіхом користується економ-модель електронних замків Gaudi Fit In, а в 2014 році завод випустив модель сейфів економ класу Safeguard M. 
 
Модель має сучасний дизайн і забезпечена всіма необхідними готельними функціями: 
 
- Електронний дисплей, на якому відображається інформація про введених кодах, стан батарей, помилках 
 
- Клавіатура для введення коду (матеріал - нержавіюча сталь, стійка до вологи і миючих засобів) Автоматичне відкривання дверцят сейфа (дверцята відкриваються на 180 градусів) 
 
- Блокування при неправильно введених кодах 
 
- Прихований циліндр для відкриття майстер-ключем 
 
Існують моделі з можливістю зняття аудиту і без. 
 
Крім звичних розмірів Standard, Laptop 15 і Laptop 17, дана модель може бути виготовлена ​​і в спеціальному розмірі Pad - для зберігання айпадів.
some-alt