Головна    Новини   Нова розробка - електронний замок Gaudi SYN

Нова розробка - електронний замок Gaudi SYN

Нова розробка - електронний замок Gaudi SYN

Нова розробка - електронний замок Gaudi SYN. Іспанський виробник готельного устаткування Omnitec Systems SL ніколи не зупиняється на досягнутому.

Зовсім нещодавно ми презентували унікальну розробку - електронний замок Activa SYN. Це унікальний замок, в якому уся електроніка знаходиться у врізній частині, і який здатний працювати в он-лайн режимі, використовуючи мережу wi - fi.

 

Проте, як бути готелям, що реконструюються, де вже встановлені двері з яким-небудь механічним врізним замком, або є необхідність заміни старих електронних замків? При цьому готель хоче йти в ногу з часом і встановити не просто карткові замки, а сучасну он-лайн систему, не міняючи дверей і не вкладаючи в реконструкцію величезні кошти.

Тепер здійснити це стає набагато простіше. Пропонуємо Вашій увазі нову модель електронних замків Gaudi SYN.

Ця модель поєднує в собі елементи стандартного електронного замку Gaudi від Omnitec (модель, яка вже майже 10 років радує своєю якістю і надійністю) і нової системи електронних замків Activa SYN (працюючою в он-лайн режимі за технологією NFC & BLE).

Електронний замок Gaudi SYN має дизайн і функціонал стандартного замку Gaudi Proximity, Це може бути варіант з врізним замком Gaudi Proximity або електронна накладка Gaufi Fit In, яка встановлюється на будь-які двері і будь-який існуючий врізний замок.

Але окрім звичайних функцій, властивих електронним замкам, Gaudi SYN має вбудований NFC і BLE считыватель, завдяки чому здійснюється безпровідна он-лайн передача даних по мережі wi - fi. Замки можна відкривати як стандартною картою, так і за допомогою мобільного телефону, використовуючи Bluetooth або NFC (працює з iPhone і Android)

Інформація про усі пересування гостей і персоналу поступає в реальному часі на мобільний телефон того, що управляє і головний комп'ютер. Гості і персонал можуть відкривати номери за допомогою спеціальних мобільних додатків Activa Key і Activa Task, що дозволяє гостям селитися в номер і мешкати фактично без звернення на ресепшн, а керівникові контролювати усі дії персоналу в режимі он-лайн.

Нова модель дозволить Вам не міняти дверей, не робити дороге фрезерування і не замінювати простий механічний замок, вже встановлений в дверях. І в той же час швидко і з економією коштів, перетворити Ваші механічні замки на унікальну сучасну он-лайн систему.

Ми з радістю відмічаємо, що ще до офіційної презентації цієї моделі електронних замків, її унікальний функціонал, простота монтажу і прийнятна вартість були відмічені багатьма готелями України і ми вже встигли реалізувати декілька проектів.

 

Звертайтеся! Ми як завжди будемо раді принести користь Вашому готелю!

some-alt