Головна    Новини

Новини

Омнітек - партнер International Hospitality Conference 2019 
10.02.2019
Шановні друзі! З радістю повідомляємо, що компанія Омнітек Системс виступить партнером однієї з найбільш значущих подій в сфері гостинності  International Hospitality Conference 2019  , яка відбудеться 23 лютого в готелі  Intercontinental Kiev .
З Новим роком!!!
27.12.2018
Шановні колеги!  Щиро вітаємо Вас з прийдешніми святами! Нехай новий 2019 рік принесе Вам радість, достаток, втілення всіх Ваших мрій та планів.
Запрошуємо на Міжнародний Експофорум FoReCH
02.11.2018
Друзі! Запрошуємо Вас відвідати наш стенд на Міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу FoReCH, який відбудеться 13-15 листопада за адресою: Київ, Броварський пр-т 15.   
Завжди на крок попереду
01.08.2018
Отже, здається ми знайшли рішення, що відповідає основному запиту нашого часу - як отримати найсучасніше устаткування для забезпечення контролю доступу в готелях, і при цьому максимально заощадити кошти.
Як відкрити готель без ресепшен, але зберігти повний контоль - система доступу Rent & Pass
12.07.2018
Як відомо, он-лайн бронювання готельного номера на сьогодні є найбільш популярним видом бронювання. Гість бронює номер, а по приїзду отримує права доступу на ресепшен. Але як бути, якщо: - у Вашому готелі не передбачений ресепшен - гості Вашого готелю не хотіли б перетинатися з персоналом і зберегти свою анонімність - Ви хочете здавати апартаменти подобово або на будь-який необхідний термін - Ви хотіли б здавати будинок на вихідні або на сезон Як в даному випадку зробити процес бронювання і поселення найбільш швидким і комфортним? У цьому Вам допоможе новинка від Omnitec - електронне облаштування контролю доступу Rent&Pass  
Електронні замкі Gaudi Fit In  -  найкраще рішення для реконструкції готелів
17.05.2018
Що зробити, щоб Ваш готель йшов в ногу з часом? Як зробити перебування гостей комфортнішим і в той же час посилити контроль і безпеку в готелі? Як провести реновацію і при цьому не закривати готель на реконструкцію?   Одним з інструментів для вирішення цих проблем є електронні універсальні замки-накладки Gaudi Fit In від Omnitec. Накладки сконструйовані таким чином, що можуть бути встановлені на абсолютно будь-який врізний замок.
Готельне обладнання Omnitec в унікальному готелі "Аквапарк Затока"
16.05.2018
Зовсім скоро, до початку літнього сезону в Затоці відкриє свої двері унікальний готель, мабуть єдиний у своєму роді в Україні готельний комплекс c величезним Аква Парком.
Про нас пишуть ....
13.01.2018
Ми раді повідомити, що найпопулярніше готельне видання України, журнал для власників готельного і ресторанного бізнесу "Академія гостинності", розмістив чудову статтю про нашу продукцію в 6-му новорічному номері. Стаття присвячена нашій гордості - системі електронних замків Activa