Головна    Новини

Новини

Електронні замки Activa SYN, сейфи та міні бари Omnitec в готелі «Бескид», Трускавець
13.08.2017
СГК "Дніпро-бескид" - це сучасний санаторно-готельний комплекс з першокласним рівнем сервісу, високопрофесійними медичними кадрами і сучасним медичним устаткуванням , що забезпечує ефективне санаторно-курортне лікування. Санаторно-готельний комплекс "Дніпро-бескид" складається з санаторію " Дніпро" і готелю " Бескид"
Готельні міні бари Pure Glass в новому готелі Марлін, Одеса
16.07.2017
У історичному центрі міста Одеса, на одній із старих вулиць, поряд з Філармонією, Оперним театром і безліччю інших пам'яток, розташований новий бізнес-готель Марлін.
Електронні замки Omnitec Activa в найкращому готелі Луцька
16.07.2017
У вересні цього року відкриє свої двері один з найвідоміших готелів Луцька, який має досить цікаву історію. Готель став своєрідним пам’ятником керівникові українського мандрівного театру 20-30х років ХХ століття, режисерові і акторові Олександрові Залеському та його дружині
Електронні замки Fit In в готельному комплексі "Золота Гора", Ужгород
27.04.2017
У передмісті Ужгорода (с. Барвінок) розташований чудовий чотиризірковий готельний комплекс «Золота Гора». Вже 20 років готель користується великим попитом у туристів. В основу цього успіху лягли бездоганний європейський сервіс, чудове розташування в мальовничому Закарпатському краї, щоденна злагоджена праця всієї команди готелю та особлива увага до гостей.
Система управління Activa та мобільні додатки для гостей та персоналу
16.02.2017
Як відмічають наші клієнти та партнери, компанія "Омнитек Системс" ніколи не зупиняється на досягнутому і завжди йде в ногу з часом. В наші дні буму інформаційних технологій кожен з нас хоче отримувати необхідну інформацію якнайшвидше. Замість живого спілкування ми часто віддаємо перевагу листуванню, бронюємо номери, купуємо квитки онлайн і ніколи не розлучаємося зі своїми гаджетами.
Електронні замки Gaudi в унікальному апарт-готелі "Деренівська Купіль"
03.02.2017
У мальовничому передгір’ї Карпат, в урочищі Деренівка, серед чудових краєвидів народжується особлива цілюща вода, яка ще чотири століття тому прославила курорт та цю місцевість на всю Європу. Аристократи, воєначальники, купці та митці приїжджали в Деренівку, щоб відвідати купальні та напитись життєдайної води.
Електронні замки Gaudi Fit In в санаторії "Кришталевий палас"
02.02.2017
В самому центрі міста Трускавець, посеред курортного парку та поряд з центральним бюветом мінеральних вод знаходиться санаторій «Кришталевий Палац». Територія санаторію – це лісопаркова зона, площа якої становить 12 га.
Електронні замки Activa Syn в готельному комплексі "Камелот", Ужгород
01.02.2017
У 9 кілометрах від міста Ужгород лежить казкова країна - комплекс відпочинку "Камелот". Шлях до «Камелоту» у будь-яку пору року дивує розмаїттям краєвидів. Від Ужгороду він йде уздовж долини річки Вуж, однієї з найкрасивіших річок Закарпаття, в оточенні мальовничих Карпат і паркового лісу.
some-alt