Головна    Новини

Новини

Електронні замки Omnitec в готелі "Україна", м. Київ
29.11.2016
Ми з радістю відмічаємо тенденцію удосконалення, яка останнім часом простежується у багатьох готелях України. Радує, що готелі з більш ніж піввіковою історією, поступово переходять на нові технології, намагаються йти в ногу з часом, щоб надавати гостям максимальний сервіс. Ми дуже пишаємося тим, що одним з таких готелів став легендарний готель "Україна", який знаходиться в самому центрі Києва
Досягнення нашого футбольного клубу
27.11.2016
ФК " Омнитек" не перестає радувати своїми досягненнями. Футбольний сезон закінчився для команди великим успіхом.
Омнітек на Міжнародному експофорумі FoReCH
11.10.2016
Запрошуємо відвідати стенд компанії Омнітек на Міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу FoReCH, який відбудеться 1-3 листопада в Міжнародному виставковому центрі Київ Експо Плаза, за адресою м. Київ, вул. Салютна 2Б.
"Омнітек" підтримує спорт !
09.10.2016
Компанія " Омнітек" виступила спонсором нової футбольної команди, яка була названа на честь нашої компанії - " Омнітек" . Команда складається із студентів декількох Київських університетів, які давно захоплюються футболом.
"Омнітек" на Всеукраїнському Готельному Форумі
30.09.2016
6-7 жовтня відбудеться ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ГОТЕЛЬНИЙ ФОРУМ "СТРАТЕГІЯ УПРАВЛІННЯ ГОТЕЛЕМ: ПРОДАЖІ, МАРКЕТИНГ, СЕРВІС, ПЕРСОНАЛ" Ми раді повідомити, що компанія "Омнітек" виступить одним із спонсорів заходу. Відвідувачі форуму зможуть ознайомитися із зразками нашої продукції, також усіх гостей чекає приємний розіграш призів від нашої компанії.
Електронні замки - нові моделі!
14.09.2016
Ми раді повідомити, що фабрика Omnitec Systems SL (Іспанія) випустила нову лінійку електронних замків, серед яких присутні як абсолютно нові розробки, так і оновлені версії всім відомих моделей, що зарекомендували себе найкращим чином.
Готельна продукція Omnitec в новому готелі «City Holiday Resort & SPA» м. Київ
31.07.2016
У липні року в Києві після реконструкції відкрився п'ятизірковий готель " City Holiday Resort & SPA", відомий раніше під назвою «Диарсо». Готель повністю оновив інтер'єр, а також інфраструктуру. Нова назва говорить саме за себе. Тепер це не просто один з багатьох міських готелів.
Готельна продукція Omnitec в новому готельному комплексі "Флорида"
23.06.2016
Найближчим часом в Києві відбудеться відкриття нового готельного комплексу «Флорида». Готель відрізняється дуже вигідним розташуванням, майже в декількох хвилинах від нього знаходиться виставковий комплекс Киів Експо Плаза, який щорічно проводить десятки виставок та приймає велику кількість відвідувачів та учасників.