Головна    Новини

Новини

Електронні замки Activa в готелі "Лаяр Палац"
13.01.2016
Готельний комплекс "Лаяр Палац" знаходиться в м Хирів на Прикарпатті, на березі річки Стривігор. Комплекс має древню історію, раніше це був Єзуїтський колегіум, в якому проживали монахи і зупинялися відомі історичні особистості. А сьогодні це готельний комплекс "Лаяр".
Завжди он-лайн. Нова розробка для електронних замків Activa від Omnitec
10.01.2016
Ми вже знайомили вас раніше з новинкою іспанської фабрики Omnitec - електронними замками Activa . Як ми вже писали, електронні замки цієї моделі унікальні своєю конструкцією.
Електронні замки Gaudi Fit In  в готелі Iris, г. Київ
01.01.2016
За підсумками 2015 року електронні універсальні накладки Gaudi Fit In упевнено лідирують на ринку електронних готельних замків. Одна з основних причин - відсутність аналогів. Конструкція електронної накладки дозволяє встановити її абсолютно будь-який замок, незалежно від його розмірів і товщини дверного полотна.
Команда Omnitec Systems поздравляет с Рождеством.  Feliz Navidad!
18.12.2015
Компанія Omnitec Systems SL вітає з католицьким Різдвом! А ось і довгоочікуванний трейлер до стрічки "Зоряні війни 2016 - Омнітек підкорює світ" Не прогавте!
Львівський міжнародний готельний форум ТурЕкспо 2015
14.10.2015
Компанія Омнітек запрошує відвідати наш стенд на Львівському міжнародному форумі індустрії туризму та гостинності «Турекспо 2015», який відбудеться 21-23 жовтня в м. Львів, Палац Спорту «Україна» (вул.. Мельника 18)
Омнітек на Міжнародній виставці обладнання для готелів та ресторанів "HoReCa"
20.09.2015
Запрошуємо відвідати стенд компанії Омнітек на десятій Міжнародній виставці обладнання та аксесуарів, меблів, предметів інтер`єру для готелів та ресторанів «Примус HoReCa», яка відбудеться 30 вересня - 3 жовтня в Міжнародному виставковому центрі (Київ, Броварський пр-т, 15)
Міні бар Omnibar A Glass - знайомимося ближче
29.08.2015
Краще один раз побачити, ніж 100 разів почути. Пропонуємо ближче ознайомитися з найпопулярнішою моделлю готельних міні барів  – Omnibar A Glass зі скляними дверцятами.  
Електронні замки Omnitec в апарт-готелі ORBI Beach Tower
05.08.2015
Ми з радістю повідомляємо, що наша компанія починає свою діяльність в Грузії. Першим проектом на території Грузії, в якому встановлені електронні замки Omnitec, буде апарт-готель ORBI Beach Tower
some-alt