Головна    Новини   Унікальна система контролю доступу та енергозбереження Activa

Унікальна система контролю доступу та енергозбереження Activa

Унікальна система контролю доступу та енергозбереження Activa

20-23 жовтня в Барселоні (Іспанія) відбулася чергова міжнародна виставка готельного та ресторанного обладнання Hostelco 2014.

На виставці були представлені новітні розробки сфери HoReCa з 120 країн світу, відбулися мастер-класи та конференції, присвячені найважливішим та найактуальнішим темам готельного бізнесу.

Окрему увагу було надано безпеці готелів та питанню максимального енергозбереження, тому що це питання є найбільше актуальним в наш час.

 

Компанія Omnitec Systems SL представила абсолютно нову, унікальну систему Activa. Частиною готельної системи Activa можуть бути без виключення всі девайси та послуги, як в самому готельному номері, так і в усьому готелі. Так система Activa дозволяє обмежувати не тільки доступ в номер готелю (до електронного замку), але й обмежувати користування сейфом, міні-баром, гарячою та холодною водою, кондиціонером, світлом, телевізором, телефоном… Також можливо контролювати температуру в номері, автоматично регулюючи її у відсутності гостя.

При поселенні Ви самі обираєте, якими девайсами дозволено користатися гостю, таким чином Вам не тільки гарантується захист від несанкціонованого доступу або використання послуг, якими гостю користатися заборонено, але й максимальна економія коштів. При цьому вся система є бездротовою.

 

Сьогодні система Activa є абсолютно унікальною та єдиною в світі.