Головна    Новини   Вдячність нашим партнерам

Вдячність нашим партнерам

Вдячність нашим партнерам

Підводячи підсумки року, що минає, мі хотіли б відзначити та подякувати готелям, які стали нашими партнерами в цьому році, а також тим, хто продовжив співпрацю з нами.

 

 

Хотілося б перш за все подякувати мережі готелів  “Reikartz Hotel Group” (www.reikartz.com) за багаторічну співпрацю. Компанія має в своєму портфоліо чотири готельних бренди: двозіркові економ-готелі для бізнес-мандрівників Raziotel, тризіркові готелі з дуже вдалим розташуванням та співвідношенням ціна/якість Optima Hotel, велнес-готелі для оздоровлення та родинного відпочинку Vita Park, а також  три- та чотиризіркові готелі бренду Reikartz Hotels & Resorts. Наша компанія співпрацює з мережею Reikartz з моменту відкриття перших готелів.

У 2014 році мережа Reikartz відкрила декілька тризіркових готелів під брендом Optima : Optima Рівно, Optima Донецьк, Optima Херсон, а також чотиризірковий готель “Reikartz Торби”. Також у жовтні до мережі приєднався чотиризірковий одеський готель “Александровський”, який також є нашим партнером. Всі перелічені готелі придбали готельну продукцію Omnitec (аксесуари для номерів, сейфи і міні-бари), і ми хочемо висловити подяку мережі Reikartz за довіру і постійність.

 

 

Також хотілося б відзначити мережу готелів “Чорне море” (http://blacksea-hotels.com/). Мережа “Чорне море” відкрила в 2014 році відразу декілька готелів, більшість з яких знаходяться в Одесі. Це готель “Чорне море” Парк Шевченко, “Чорне море” Пантелеймоновськая, “Чорне море” Рішельевськая, а також “Чорне море” Київ. У всіх цих готелях були встановлені міні-бари Omnitec, а також аксесуари для номерів Ghessu. Ми дякуємо мережі за співпрацю і бажаємо подальшого успішного розвитку.

 

Одеса, як один з найкращих туристичних регіонів, що успішно розвиваються, в 2014 році була багата готельними проектами. Так на початку літа відкрився найбільший на сьогоднішній день готель Одеси – чотиризірковий готель “GagarInn” (http://gagarinn.com/) . Готель розташований в Аркадії, всього в декількох хвилинах від аркадійських пляжів, а також в безпосередній близькості від центру міста.

 

Також влітку 2014 годя в Одесі відкрився п'ятизірковий дизайнерський бутік-готель «Panorama De Luxe» (http://panoramadeluxe.com/) . Серед готелів Одеси «Panorama De Luxe» займає особливе місце. Він є одним з кращих готелів Одеси, розташований в самому центрі міста на ділянці паркової зони і має прекрасний панорамний вид на Чорне море. Готель побудований за найсучаснішими стандартами із застосуванням новітніх технологій.

 

Не можемо не відзначити готель Ark Palace hotel (http://arkpalacehotel.com/ ), розташований в самому серці Південної Пальміри. А також чотиризірковий, що ще не відкрився, Клубний готель «М1». У кожному з вказаних готелів встановлена продукція Omnitec (електронні замки, сейфи, міні бари, аксесуари). Ми дуже сподіваємося, що кожен готель знайде своїх постійних гостей і подарує радість і комфорт постояльцям.

 

Хотілося б також висловити подяку готелям Львова. Це перш за все п'ятизірковий готель «Асторія» (http://astoriahotel.ua/ ). Побудований в 1914 році, за замовленням Львівського Оперного Театру, готель "Асторія" носить свою назву від "народження". Будівля готелю є пам'ятником архітектури, створеним за проектом відомого польського архітектора Тадеуша Гарделя у стилі неоренессанса. Тут приймали гостей під час двох світових воєн, падіння імперій і інших, деколи непередбачуваних, поворотів історії. Протягом останніх 60 років його знали як готель «Киев», але прийшов час повернути первісне ім'я і минулу велич. Не так давно готель відкрився після реконструкції, і ми ради, що він вибрав саме наші міні бари для оснащення своїх номерів.

 

Ще одним нашим партнером у вирішальному році став готель "Атлас" (http://atlasdeluxe.com/). Історична будівля була побудована в 1909 році за проектом архітектора Збігнева Брохвіч-Льовінського в стилі модерну з романтичною середньовічною стилізацією. Зараз це повністю відреставрований і модернізований новий чотиризірковий готель, в якому встановлені електронні замки, сейфи і міні-бари Omnitec.

 

Ми дякуємо нашим партнерам за співпрацю і бажаємо ним в році процвітання, що настає, і більше вдячних гостей.

some-alt