Головна    Новини   Як відкрити готель без ресепшен, але зберігти повний контоль - система доступу Rent & Pass

Як відкрити готель без ресепшен, але зберігти повний контоль - система доступу Rent & Pass

Як відкрити готель без ресепшен, але зберігти повний контоль - система доступу Rent & Pass

Як відомо, он-лайн бронювання готельного номера на сьогодні є найбільш популярним видом бронювання. Гість бронює номер, а по приїзду отримує права доступу на ресепшен.

Але як бути, якщо:

- у Вашому готелі не передбачений ресепшен

- гості Вашого готелю не хотіли б перетинатися з персоналом і зберегти свою анонімність

- Ви хочете здавати апартаменти подобово або на будь-який необхідний термін

- Ви хотіли б здавати будинок на вихідні або на сезон

Як в даному випадку зробити процес бронювання і поселення найбільш швидким і комфортним?

У цьому Вам допоможе новинка від Omnitec - електронне облаштування контролю доступу Rent&Pass

Електронний замок Rent & Pass:

- може бути встановлений на будь-які двері (у тому числі і бронедвері),

- може використовуватися у будь-яких погодних умовах

- забезпечений Bluetooth модулем (для управління за допомогою мобільного телефону) і клавіатурою (для відкривання за допомогою коду)

Як тільки гість підтверджує бронювання, орендодавець за допомогою мобільного додатка Omnitec Rent & Pass відправляє гостю код доступу. Таким чином, власникові і гостю немає необхідності зустрічатися для передачі ключів.

За таким же принципом відбувається і поселення в готель, де не передбачений ресепшен.

Електронний замок дозволяє гостю відкривати двері за допомогою власного смартфону, використовуючи додаток Omnitec Rent & Pass або за допомогою PIN- коду (оскільки замок забезпечений також клавіатурою).

Власник зберігає за собою необмежений контроль над видачею електронних ключів. Так власник має можливість видати гостю нові ключі, змінити існуючі (продовжити їх або змінити дату), а також відмінити їх у будь-який час в мобільному додатку адміністратора. Так само видається доступ і обслуговуючому персоналу. Крім того власник може просто видалено відкрити двері, не виписуючи гостю ключів доступу.

Як тільки термін електронних ключів закінчився або вони були видалені власником, гість не може отримати доступ до житла до моменту отримання іншого дійсного ключа.

Крім того, за допомогою мобільного застосування власник отримує звіти про усі відкривання дверей, на яких встановлений електронний замок Rent & Pass, про стан батарейок в замку, про те якими кодами і в який час відкривався замок.

Кожен замок має пряме підключення до wi - fi і передає в хмару усю інформацію про себе. Тому, де б не знаходився власник, він має повний і необмежений контроль над системою.

Замки системи Rent & Pass працюють в автономному режимі від лужних батарейок, з можливістю он-лайн управління правами доступу (постійний доступ, тимчасовий, циклічний, щоденне оновлення доступу, доступ в певний час або одноразовий доступ).

Характеристики :

* Відкривання за допомогою Bluetooth або коду

* Підтримує Android 4.3/IOS 7.0 і вище

* Розміри: ширина 68 мм x висота 155 мм

* Допустима товщина дверей : 40-100 мм

* Комплектується врізним замком