Головна    Новини

Новини

Електронні замки як вижливий елемент дизайну в готелі
26.02.2021
Скільки б ми не розповідали про функціонал, дизайн - один з основних чинників, який треба враховувати при проектуванні і будівництві готелю. Саме дизайн - перше, на що зверне увагу гість, вибираючи готель для відпочинку або ділової поїздки. Таким чином, ще навіть не побувавши у Вашому готелі,гість вже формує враження про нього і одну з ключових ролей грає саме дизайн - лобі, бари, ресторан і звичайно ж готельний номер. 
Нові технологічні тенденції на готельному ринку в 2021 році
09.12.2020
Темпи технологічних змін нестримні в усіх сферах життя суспільства, покращуючи наш спосіб життя і змінюючи звички споживання.  І звичайно, це зачіпає і одну з найважливіших галузей світової економіки : туризм. У цій статті ми розглядаємо деякі з найбільш помітних технологічних тенденцій в готелях на 2021 рік.   
Безконтактні технології: сьогодення і майбутнє для готелів Post-COVID
17.11.2020
Виникнення пандемії COVID - 19 змінило весь наш світ, змусивши компанії адаптуватися до нових вимог соціального дистанціювання. На щастя, останні досягнення в диджитализации і безконтактні технології дозволяють готелям гарантувати максимальну безпеку для своїх клієнтів. 
Self check-in кіоск як інструмент нової реальності
09.05.2020
Cоціальне дистанціювання; уникнення скупчення людей та черг на ресепшен; заощадження часу гостя; скорочення кількості персоналу в готелі; особливості сучасних гостей покоління Z і Альфа (автономність, незалежність, мінімізація особистих контактів). Усе це виклики нової реальності, до яких мають бути готові готелі. Великою мірою допоможе вирішити ці питання обладнання Omnitec, а саме електронні системи доступу і кіоски самостійної реєстрації.
Галузі застосування електронних замків Omnitec
01.05.2020
Впровадження хмарних технологій у функціонал електронних замків  Omnitec істотно розширило сферу застосування нашої продукції. Отже, розглянемо в яких сферах замки Omnitecможуть бути корисні. - готелі  - хостели - апарт готелі  - приватні апартаменти - офісні центри - коворкінги  
Компанія Omnitec Systems на International Hospitality Conference
14.02.2020
З радістю повідомляємо, що в 2020 році компанія Omnitec Systems знову вистуапє в якості партнера International Hospitality Conference. Подія традиційно відбудеться 29 лютого 2020 році в готелі Intercontinental Kyiv. Наша компанія є представником іспанської фабрики Omnitec Systems SL , яка спеціалізується на виробництві готельного обладнання. Ексклюзивні поставки обладнання в Україну, високоякісне виконання та втілення найсучасніших розробок Omnitec підніме Ваш готель на ше одну сходинку! В асортименті компанії Omnitec Systems новітні системи електронних замків, готельні системи контролю доступу, міні бари, сейфи та багато іншого З технологіями Omnitec комфорт та безпека готелю завжди під Вашим контролем!
Омнітек - партнер International Hospitality Conference 2019 
10.02.2019
Шановні друзі! З радістю повідомляємо, що компанія Омнітек Системс виступить партнером однієї з найбільш значущих подій в сфері гостинності  International Hospitality Conference 2019  , яка відбудеться 23 лютого в готелі  Intercontinental Kiev .
З Новим роком!!!
27.12.2018
Шановні колеги!  Щиро вітаємо Вас з прийдешніми святами! Нехай новий 2019 рік принесе Вам радість, достаток, втілення всіх Ваших мрій та планів.