some alt
Головна    Новини   Електронні замки для самостійної реєстрації

Електронні замки для самостійної реєстрації

Електронні замки для самостійної реєстрації

Вам колись доводилося змінювати свої плани відповідно до розкладу ваших гостей? Іноді вам доводиться повністю змінювати плани, витрачаючи ваш час, тому що їхня поїздка затягнулася і ви не змогли зустрітися в обумовлений час? На якийсь час ці проблеми значною мірою залишилися у минулому завдяки самостійній реєстрації. Ця система використовується, зокрема, на платформах оренди житла для туристів, таких як Airbnb

 

Але з чого складається ця самостійна реєстрація? Якщо ви маєте будинок для відпочинку, вам має бути цікаво, як ви можете запропонувати його своїм гостям. Тут ми розповімо вам про це! 

 

Що таке самостійна реєстрація на Airbnb?

 В основному вона полягає у спрощенні заїзду гостей у квартиру. Це означає, що власникам не потрібно особисто зустрічати своїх гостей, щоб передати ключі, а натомість використовувати автоматизовану систему. Таким чином, гості отримують доступ до туристичних об'єктів абсолютно самостійно. Найбільш поширений варіант самостійної реєстрації на Airbnb – розумні замки або замки замки з клавіатурою

 

Які переваги самостійної реєстрації?

 

Є багато переваг як для гостей, так і для власників туристичних об'єктів: 

• Гнучкість. Система самоперевірки дає гостям та власникам повну свободу вибору часу. Перші можуть прибути, коли захочуть, а другим не потрібно робити спеціальну подорож. 

• Простота встановлення. Багато власників туристичних об'єктів не перейшли на цю систему, бо вважають її складною. Однак, насправді його дуже легко налаштувати, а також підвищити безпеку вашої власності. 

• Зручність. Віддалене керування доставкою ключів зручніше для гостей, які можуть увійти до приміщення, не турбуючись про час отримання ключів. 

• Вартість. Багато систем самостійної реєстрації насправді дуже дешеві і економлять гроші на дорожніх витратах, зустрічаючи гостей особисто. 

 

Ще один варіант – ящики-сейфи для зберігання ключів.

 

 Ви залишаєте ключі від своєї квартири в сейфі, що відкривається за допомогою цифрового коду, який ви вибираєте та повідомляєте своїм гостям безпосередньо перед їх прибуттям. Цю автономну вхідну систему легко встановити, повісивши на ручку дверцят або прикріпивши до стіни. Власник може віддалено керувати їх приходом та доглядом; таким чином пропонуючи більше незалежності та гнучкості. 

 

Спростіть життя своїм гостям за допомогою віддаленого керування доставкою ключів 

Якщо ви власник туристичного житла і втомилися від недостатньої гнучкості традиційних систем, ми настійно рекомендуємо вам перейти на систему самостійної реєстрації. І ми можемо допомогти вам зробити це! 

 

В Omnitec ми спеціалізуємося на віддаленому управлінні апартаментами для відпочинку та можемо запропонувати вам нашу послугу Rent&Pass. Це система дистанційного керування, яка означає, що вам, як власнику, більше не потрібно зустрічатися з гостем, щоб передати ключі. Після підтвердження бронювання вам потрібно лише надіслати гостю електронний ключ, дійсний протягом обумовлених днів, та будьте спокійні під час перебування вашого гостя!

 

І, звичайно, не забудьте повідомити їм у своєму оголошенні, що це система самореєстрації; потім спостерігайте, як ваші замовлення ростуть та ростуть!