some alt
Головна    Новини   Розумні замки - як обрати?

Розумні замки - як обрати?

Розумні замки - як обрати?

Ви вже знаєте, що розумні дверні замки необхідні для забезпечення безпеки та зручності в готелях, туристичних об'єктах та будь-яких закладах, включаючи ваш будинок.

Але серед такого розмаїття варіантів може бути складно вирішити, який із них найкраще підходить саме вам. У цій статті ми допоможемо вам вибрати ідеальний розумний замок для вашого бізнесу чи вдома.

 

Що таке розумні замки?

 

Згідно з визначенням, розумний або інтелектуальний замок - це електронний пристрій, що дозволяє отримати доступ до дверей без використання фізичного ключа.

 

Електронним замком такого типу можна керувати через програму з будь-якого смартфона, через Bluetooth, Wi-Fi або навіть за допомогою пульта дистанційного керування. Крім того, більшість цих замків мають циліндр підвищеної безпеки, який ще більше підвищує захист.

 

Переваги розумних дверних замків

 

Безперечно, йдеться про продукт, який пропонує численні переваги з точки зору безпеки та зручності, особливо для готельного сектора:

 

1. Підвищена безпека: інтелектуальні замки призначені для забезпечення високого рівня безпеки.

Багато моделей мають автоматичне блокування, тому двері автоматично зачиняються через заданий час. Крім того, електронними замками можна керувати віддалено, що забезпечує вищий рівень спостереження.

2. Зручність: завдяки розумним замкам ви не забудете чи втратите ключі. Гості можуть відкрити свої номери за допомогою мобільного телефону, безконтактної картки або цифрового коду. Це не тільки зручніше для користувачів, а й знижує навантаження на персонал готелю.

3. Гнучкість. Інтелектуальні замки зробили реальністю набагато більш гнучкий контроль доступу. Тепер адміністратори можуть миттєво надавати чи відкликати дозволи; Наприклад, це велика перевага для готелів без цілодобової стійки реєстрації.

4. Інтеграція та сумісність. Багато моделей інтелектуальних замків сумісні з системами управління в готелях. Це означає, що їх легко інтегрувати з PMS готелю; забезпечення ефективного централізованого керування.

 

Види розумних дверних замків

 

Щоб допомогти вам із вибором, давайте подивимося, які види розумних дверних замків існують. Ми покажемо вам моделі, які ми пропонуємо вам у Omnitec Systems, та які є одними з найпопулярніших на ринку.

 

Електронні безконтактні замки MiFare

Перш за все це безконтактний замок MiFare, який для розблокування дверей використовує карти, брелоки або браслети. Він керується за допомогою програмного забезпечення SmartPass від Omnitec та забезпечує швидкий та безпечний доступ до будь-якого приміщення. Ці замки ідеально підходять для повної безпеки.

 

Ви можете вибирати між:

Gaudi

 Цей замок поєднує в собі простоту установки зі строгою та міцною конструкцією. Він ідеально підходить для готелів, яким потрібне практичне рішення з гарним співвідношенням ціни та якості.

Gaudi Fit In

 Цей електронний замок, призначений для використання з існуючим замком, дозволяє легко модернізувати фізичні замки без внесення серйозних структурних змін.

 

Електронні замки з Bluetooth та безконтактними картами.

 

Існують також інтелектуальні замки, в яких використовуються безконтактні карти з найкращою технологією Bluetooth, щоб забезпечити ще більше зручності та безпеки.

Найбільш відомі моделі цього типу:

OS Slim

Замок, що відрізняється вузьким елегантним профілем. Ви можете відкривати та закривати двері через Bluetooth, за допомогою проксіміті-карти MiFare або також віддалено, через шлюз; це робить його досить перспективною альтернативою у готельному секторі.

EVO

 Він має більш мінімалістичний дизайн та поєднує фізичний замок та електронні компоненти всередині дверей. Найприємніше те, що його зовнішній зчитувач можна налаштувати.

 

Електронні замки з Bluetooth, безконтактним керуванням та цифровим кодом.

Якщо ви шукаєте щось більш універсальне, вам слід вибрати інтелектуальний замок із численними способами доступу. Саме це пропонує наша високотехнологічна модель OS SLIM CODE, а також наш замок FLAT 2:

 

 

SLIM CODE ОС. Відкриваючись через Bluetooth, безконтактну картку MiFare, цифровий код або віддалений доступ через шлюз, він ідеально підходить для невеликих готелів, житлових будинків та приміщень без цілодобової стійки реєстрації.

FLAT 2. Конструкція адаптується до існуючої механіки DIN і ідеально підходить для модернізації старих дверей.

 

 

Який із них мені купити?

Отже, який із цих численних варіантів розумних дверних замків ви виберете? Це залежить від ваших потреб та вимог

По суті вам слід враховувати такі фактори, як ціна, рівень безпеки, простота установки, контроль доступу, сумісність з вашими поточними дверима і системами і навіть сам дизайн. Крім того, якщо ваша мета відкрити двері без ускладнень і забезпечити високий рівень безпеки, ви повинні враховувати якість замка і циліндра.

 

Звичайно, у каталозі Omnitec є широкий вибір розумних замків, які можуть задовольнити різні потреби та бюджети. Якщо у вас є питання або вам потрібна порада, щоб знайти найкраще рішення, зв'яжіться з нами. Ми тут, щоб допомогти вам!