Головна    Новини   Завжди на крок попереду

Завжди на крок попереду

Завжди на крок попереду

Отже, здається ми знайшли рішення, що відповідає основному запиту нашого часу - як отримати найсучасніше устаткування для забезпечення контролю доступу в готелях, і при цьому максимально заощадити кошти.

Таким рішенням є система Rent & Pass

Переваги для готельєра:

* Забудьте про ресепшен.

Ми знаємо, що зовсім скоро нас возитимуть безпілотні автомобілі, а роботи вже давно використовуються у сфері обслуговування (у тому числі і в готелях). Ми звичайно не закликаємо відмовитися від ресепшен в готелі прямо зараз, але майте на увазі, що ви вже зараз можете заощадити на персоналі. Електронний замок не вимагає присутності персоналу, доступ до нього видається видалено, і карту для його відкривання не потрібно. Як тільки гість підтверджує бронювання, ви відправляєте гостю повідомлення з інформацією про номер, дату і час поселення і кодом для відкривання замку. Якщо гість хоче виїхати раніше, продовжити проживання, або, наприклад, поміняти номер - усі ці операції ви можете проводити видалено, знаходячись у будь-якому куточку світу. Таким чином безпосередній контакт з гостем не вимагається.

* Йдіть в ногу з часом.

Навряд чи ви зустрінете сьогодні людину без смартфону, тим більше мандрівника. Будьте упевнені, можливість відкривати замок власним мобільним телефоном буде високо оцінена вашим гостем. Замок оснащений wi - fi і Bluetooth модулем і може бути відкритий як за допомогою мобільного телефону, так і кодом (для гостей, які вважають за краще відкривати замок кодом)

* Забудьте про витрати на спеціалізоване ПЗ і картки-ключі !!!

Система Rent & Pass не вимагає ні спеціалізованого ПЗ, яке потрібне для абсолютно усіх електронних замків, ні постійного придбання карт-ключів. Замки управляються спеціальним мобільним застосуванням, яке є безкоштовним.

* Будьте завжди в курсі.

Мобільний додаток Rent & Pass дозволяє генерувати ключі доступу для гостей, в реальному часі відстежувати усі відкривання, давати доступ персоналу і гостям, знаходячись на будь-якій відстані від готелю. Ви можете створити одноразовий доступ, доступ в певні дні або годинник (наприклад для прибирання номера), продовжити або відмінити доступ для гостей. І усе це не вимагає вашої безпосередньої присутності на місці

* Отримуйте увесь прибуток.

Система робить абсолютно неможливими "ліві підселення" з простої причини - персонал більше не володіє картами доступу і не може провести в номер гостя без вашого відома.

Переваги для гостя:

* Економте час.

Вам більше не треба витрачати час на поселення і спілкуватися з персоналом (особливо, якщо спілкування ускладнене мовними бар'єрами). При бронюванні ви отримуєте цифровий код доступу або посилання на мобільне застосування з вказівкою номера, дати і часу вашого заїзду. Все що потрібно від вас - подорожуйте!

* Ваш ключ завжди з вами

Не треба берегти карту, боятися що вона розмагнітиться або ви випадково вчините заплив у басейні з картою в кишені плавок. Код доступу завжди у вашому телефоні і на вашій електронній пошті.

 

Характеристики замку:

- замок складається з двох накладок з ручками і може комплектуватися власним механізмом, або встановлюється на будь-який вже існуючий в двері механічний замок (що дуже спрощує його інсталяцію)

- товщина і матеріал дверей не мають значення

- надійний врізний замок оснащений противіджимною клямкою, системою антипаніки, ригелем і циліндром для екстреного відкривання

- стильний сучасний дизайн замок і його невеликий розмір дозволив легко вписався у будь-який інтер'єр

- електронний замок оснащений клавіатура і можливість відкриття за допомогою мобільний телефон

- підтримує Android 4.3/IOS 7.0 і вище (для відкривання телефоном)

- всепогодний конструкція

- замок може бути встановлений як усередині приміщення, так і зовні (замок захищений від вологи і не боїться перепаду температур)

- touch - screen клавіатура з підсвічуванням

- термін служби батарейка (4 стандартних батарейки AA) - 2 роки

- кожен замок оснащений bluetooth і wi - fi модулем і має свою ip адресу, що дозволяє видалено отримувати повну інформацію про кожен замок і про систему в цілому

Майбутнє настало, станьте його частиною вже зараз smiley

some-alt