Головна    Новини   Нові технологічні тенденції на готельному ринку в 2021 році

Нові технологічні тенденції на готельному ринку в 2021 році

Нові технологічні тенденції на готельному ринку в 2021 році

 

Темпи технологічних змін нестримні в усіх сферах життя суспільства, покращуючи наш спосіб життя і змінюючи звички споживання.

 І звичайно, це зачіпає і одну з найважливіших галузей світової економіки : туризм. У цій статті ми розглядаємо деякі з найбільш помітних технологічних тенденцій в готелях на 2021 рік. 

 

  1. Цифрові ключі 

За часів COVID - 19 краще всього максимально мінімізувати соціальну взаємодію. Впровадження безконтактної технології стає необхіднішим для онлайн реєстрації і автономного доступу в готельні номери, використовуючи цифрові ключі від додатка для смартфону. Для цього в номерах готелю мають бути встановлені електронні замки.

Гості зможуть зручно увійти до своїх номерів за допомогою своїх мобільних телефонів, використовуючи bluetooth або, якщо вони вважають за краще, шляхом введення числового пароля, раніше відправленого по електронній пошті. Ця ж технологія може також застосовуватися для входу в 

 

  1. Програмне забезпечення для управління 

Комп'ютерні програми, що спеціалізуються на управлінні готелями і розміщенні туристів, можуть централізувати повсякденну організацію роботи готелів і апартаментів і контролювати основні аспекти їх повсякденної роботи і обслуговування гостей з будь-якої точки світу. 

Ці програмні системи працюють через додаток для смартфонів і мережу шлюзів, полегшують процес видаленого онлайн бронювання і онлайн поселення гостей в режимі реального часу, а також дають можливість відкривати кімнати і загальні зони видалено з центрального комп'ютера, забезпечуючи оптимізоване і ефективне обслуговування номерів.

 

  1. Енергозбереження 

Забезпечення енергозбереження у будівлях - один з ключових моментів оптимізації фінансових результатів у кінці року. Системи енергозбереження роблять це можливим за рахунок автоматизації управління енергією за допомогою зручних, практичних пристроїв, таких як накопичувачі енергії, які працюють з безконтактними картами MiFare або датчиками руху, дверей і вікон, які обмежують споживання електроенергії строго необхідними періодами. 

 

  1. Системи "Не турбувати" 

Системи Do Not Disturb (DND) дозволяють клієнтам повідомляти про свої співробітникготелю зручно і без необхідності покидати номер. Вони повинні тільки сигналізувати на панелі середині їх кімнати, якщо вони хочуть, щоб персонал увійшов до їх кімнати і провів прибирання або навпаки - не турбував гостя. Це рішення потім чітко відображається на екрані, розташованому зовні у відповідному коридорі.

 

  1. Готельні сейфи з функцією Bluetooth 

Туристи часто мають при собі цінні речі, такі як паспорти, авіаквитки, гроші, ноутбуки і ювелірні вироби. Тому наявність в готельних номерах електронних сейфів з bluetooth- відкриттям власним смартфоном гостя, забезпечує додаткову безпеку, яка буде високо оцінена гостями. 

 

  1. Високоякісний Wi - Fi 

Попри те, що більшість готелів вже багато років мають доступ в Інтернет, на жаль, якість з'єднання часто була неякісною, попри те, що це одна з послуг, затребуваних найбільше гостями. Тому адаптація мережі для забезпечення її доступності в усіх приміщеннях буде особливо важлива в 2021 році

 

На такому конкурентному і вимогливому ринку, як туризм, технологічні інновації потрібні для утримання клієнтів і просування ашого бренду. 

 

Ми будемо раді допомогти Вам в модернізації Вашого об'єкту розміщення!

some-alt