some alt
Головна    Новини   Система керування готелем

Система керування готелем

Система керування готелем

Світ, який швидко змінюється, пандемія і війн азмушують готельний бізнес швидше адаптуватися до умов, що постійно змінюються, і, як відомо, нові технології є невід'ємною частиною цього процесу. Більш того, ці технологічні досягнення відіграють дедалі важливішу роль у системі управління нерухомістю (PMS) готелів. У цій статті докладно пояснюється, що таке PMS готелю та які переваги воно може принести у повсякденну діяльність та керування готелем. 

 

Що таке PMS або програмне забезпечення для керування готелем?

Система управління нерухомістю property management systems (PMS) є важливим програмним забезпеченням у готельній індустрії; розробляється для централізації та оптимізації всіх операцій з управління готелями та туристичними об'єктами. По суті, PMS була створена для заміни всіх тих процесів, які вимагали надто багато часу та бюрократії. Однак сьогодні це набагато більше: це комплексний інструмент, який не тільки займається повсякденною роботою стійки реєстрації, але також поєднує та координує роботу різних відділів готелю, щоб кожен гість отримав виняткові враження.

 

Типи готельних PMS

 

 Технологічні досягнення означають, що тепер готелі можуть підключати свої PMS до різних програм, таких як програмне забезпечення для управління тарифами, система бронювання і навіть система збору кредитних карт. Технологія також дозволила власникам готелів в даний час вибирати між двома різними типами PMS: 

Локальний: вони встановлюються та запускаються з локального сервера, розташованого на власних об'єктах готелю. Це забезпечує постійний доступ до даних навіть за відсутності підключення до Інтернету. 

Хмарний: цей тип усуває необхідність додаткової фізичної інфраструктури в готелі, оскільки до системи можна отримати віддалений доступ з будь-якого пристрою, підключеного до Інтернету. Цей тип PMS набирає популярності, оскільки він економить витрати і забезпечує більшу гнучкість. 

 

Функції PMS для готелів

 

Як уже згадувалося, PMS функціонує як технологічне ядро ​​готелю, оскільки допомагає власникам та персоналу готелю керувати всією повсякденною діяльністю та операціями готельного бізнесу. Коротше кажучи, PMS допомагає спростити та автоматизувати основні та не такі прості завдання. Наприклад: Заїзд та виїзд. Управління резервуванням. Призначення приміщення. Контролює чистоту та стан кожного приміщення. Взаємодія із гостями. Ціни. Білінг. Аналіз даних та звітність.

 

 

Найкраща PMS для вашого готелю та способи її інтеграції з іншими системами. 

 

Таким чином, PMS готелю є важливим інструментом, але який із них вибрати? Ми рекомендуємо вибрати той, який легко інтегрується з іншими системами. В Omnitec Systems ми пропонуємо вам просту у використанні платформу для керування всіма електронними замками вашого готелю з будь-якого пристрою, забезпечуючи максимальну безпеку приміщень. Однак, крім того, ми прагнемо інтегрувати це з PMS. Фактично ми вже інтегрували наше програмне забезпечення з основними PMS, представленими на ринку, і його також можна інтегрувати з багатьма іншими. 

Наша мета – зробити повсякденне життя наших клієнтів простіше; допомагаючи їм оптимізувати завдання та процеси та забезпечувати своїм гостям найкращі враження. Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з нами в Omnitec!