Головна    Новини   Безконтактні технології: сьогодення і майбутнє для готелів Post-COVID

Безконтактні технології: сьогодення і майбутнє для готелів Post-COVID

Безконтактні технології: сьогодення і майбутнє для готелів Post-COVID

Виникнення пандемії COVID - 19 змінило весь наш світ, змусивши компанії адаптуватися до нових вимог соціального дистанціювання. На щастя, останні досягнення в диджитализации і безконтактні технології дозволяють готелям гарантувати максимальну безпеку для своїх клієнтів. 

 

Що таке безконтактна технологія? 

Безконтактна технологія полягає у встановленні безпровідного з'єднання зв'язку між декількома електронними пристроями без фізичного контакту між ними, зазвичай через bluetooth або RFID. Це надаєширокий спектр можливостей для компаній і користувачів, таких як платежі по картах в магазинах або доступ до готельних номерів за допомогою цифрових ключів.

 

Як і в аеропортах, де тепер можна зареєструватися і показати посадочний талон з мобільного телефону,гості готелю можуть легко отримати доступ до своїх номерів через смартфон, використовуючи електронні замки з Bluetooth, без будь-якогоконтакту з персоналом готелю, оскільки вони більше не повинні йти на стойку реєстрації, щоб отримати свій ключ або карту входу. 

 

Переваги безконтактних електронних замків 

Отримуючи свій цифровий ключ на власний смартфон, забезпечується захист здоров'я клієнта при бронюванні готельного номера. Крім того, відсутні черги або непотрібне очікування для реєстрації або проведення яких-небудь інших операцій на стойці реєстрації, тому загальний призначений для користувача досвід покращується. З точки зору готелів, технологічні інновації дозволяють їм безпечно продовжувати бізнес, уникаючи можливих спалахів і дотримуючись усіх гігієнічних і санітарних заходів у своїх закладах. Це кращий спосіб отримати довіру гостей і зміцнити корпоративний імідж готельних компаній. 

 

Як працюють цифрові ключі? 

По-перше, готель створює код для кожного поселення, який вирушає гостю через додаток. Як тільки бронювання підтверджене, гості отримують посилання по електронній пошті, щоб отримати доступ до свого особистого коду, таким чиномпісля прибуття в готель або апартаменти, вони можуть піти прямо у свій номер і відкрити його за допомогою свого смартфону. Замки Omnitec з функцією Bluetooth пропонують можливість доступу до різних кімнат як за допомогою мобільного телефону, так і використовуючи цифровий код. Таким чином, якщо гість не хоче використати смартфон, він може використати цифровий код, який він також заздалегідь отримує при бронюванні номера. Хорошим прикладом цього є електронний готельний замок Code BLE.

 

Іншими варіантами є моделі електронних замків EVO і Gaudi BLE, які до функціонала Bluetooth додають можливість відкривати замки безконтактною картою MiFare, якщо гість хоче мати фізичну карту для входу до кімнати. Крім того, електронний замок Fit - In BLE пропонує можливість оновлення вже встановлених механічних замків або існуючих електронних замків, перетворюючи їх в електронні замки, що відкриваються за допомогою Bluetooth. Так Ви дістаєте можливість швидко оновити систему доступу в готелі з мінімальними витратами. .

 

Безпечне видалене управління 

Ще однаперевагабезконтактних електронних замків полягає в тому, що вони включають спеціальне програмне забезпечення для видаленого управління через додаток і мережу шлюзів. Ці системи збирають статистичні дані і полегшують контроль за діяльністю готелю у будь-який час, тим самим оптимізуючи як повсякденну організацію, так і безпеку закладів. Крім того, диджитализация готелів дає можливість персоналу отримувати запити від постояльців на свої комп'ютери в режимі реального часу, а також інструкції від керівництва. Це дозволяє упорядкувати повсякденну роботу готелів, підвищити ефективність,аотжеі рівень задоволеності клієнтів.

 

Інші безконтактні пристрої для готелів 

 

Окрім електронних замків, готелі можуть також встановлювати системи контролю доступу з використанням Bluetooth, безконтактних карт і цифрових клавіатур для підвищення безпеки загальних зон, таких як вестибюль, автостоянки, їдальні і ліфти. Безконтактну технологію можна використати навіть для сейфів в номерах готелю. Усі ці електронні пристрої гарантують максимальну безпеку і охорону здоров'я, як для гостей, так і для персоналу. Зв'яжіться з нами, якщо ви зацікавлені в установці будь-якого з цих технологічних рішень у вашій установі.

some-alt