Головна    Новини   Сейфи Omnitec в Impact Hub Одесса

Сейфи Omnitec в Impact Hub Одесса

Сейфи Omnitec в Impact Hub Одесса

Що таке Impact Hub?

Ідеальне місце для роботи, відпочинку, пошуку однодумців і реалізації ваших проектів, які змінюють світ.

На чотирьох поверхах розташувалися коворкинг-центр, антікафе Hub Вітальня, конференц-центр, майстерня Hub Lab і центр підтримки і розвитку соціальних/бізнесс інновацій, де ідеї про позитивні зміни перетворюються на успішні проекти.

Ви фрілансер, підприємець, співробітник невеликої стартап-компанії або просто соціально активна особа? Ви втомилися від роботи вдома у і у вас немає можливості орендувати офісне приміщення? Тоді робоче місце в коворкинг-центрі — це те, що вам потрібне!

Коворкинг Impact Hub Odessa — обладнаний за останнім словом техніки майданчик в центрі Одеси, де є вся необхідна апаратура для роботи, меблі для відпочинку, високошвидкісний інтернет, кухня з кофемашиной.

Hub Вітальня — простір для тих, хто любить проводити час за чашкою кави, цікавою книгою або настільною грою. Ідеальне місце для зустрічей з друзями і спілкування з цікавими новими людьми.

У Hub Вітальні регулярно проходят пізнавальні майстер-класи, концерти, презентації книг або фільмів, виступи відомих спікерів Тут проходять публічні лекції відомих людей, майстра-класи фахівців, презентації книг, концерти, кінопокази і безліч освітніх програм

Impact Hub Odessa входить в глобальну мережу, що складається з більш, ніж 60 відділень по всьому світу.

 

Ми раді, що цей унікальний заклад зупинив свій вибір на сейфах Omnitec