Головна    Новини   Електронні замки Gaudi Fit In в готелі Iris, г. Київ

Електронні замки Gaudi Fit In в готелі Iris, г. Київ

Електронні замки Gaudi Fit In  в готелі Iris, г. Київ

За підсумками 2015 року електронні універсальні накладки Gaudi Fit In упевнено лідирують на ринку електронних готельних замків.

Одна з основних причин - відсутність аналогів. Конструкція електронної накладки дозволяє встановити її абсолютно будь-який замок, незалежно від його розмірів і товщини дверного полотна.

Зберігаються всі функції електронного замку (прихований циліндр, функція пріватності), при цьому всі ці можливості присутні саме в конструкції накладки і ніяк не пов'язані з можливостями врізного замку, встановленого в дверях. У дверях може бути встановлена дешева клямка, цього вистачить , щоб при установці електронних накладок перетворити її на повноцінний електронний замок.

 

В даний час зростання конкуренції і боротьба за клієнта, питання сервісу і контролю в готелях як ніколи актуальне. В той же час питання економії коштів у наш час, мабуть, ще актуальніше. І тут на допомогу приходять саме електронні накладки Omnitec, які дозволяють по-перше в мить перетворити простий замок на ключі на електронну систему доступу, а по-друге заощадити на заміні дверей, роботам по врізанню і монтажу, а також на вартості самої електронної системи.

 

Останніми роками величезну кількість готелів, що реконструюються, а також нові готелі, встановили електронні замки - накладки Gaudi Fit In від Omnitec. Один з таких об'єктів - готель Iris, розташований недалеко від центру Києва. Готель входить в міжнародну готельну мережу Iris Hotels, відрізняється вигідним розташуванням, хорошим сервісом і в той же час доступними цінами. Тепер все 130 номерів готелю будуть укомплектовані електронними замками Gaudi Fit in, причому для монтажу замків і запуску системи навіть не доведеться припиняти роботу готелю, монтаж накладок відбувається легко і швидко, таким чином, перетворення системи на електронну буде тривати всього пару годин.

some-alt