Головна    Новини   Електронні замки як вижливий елемент дизайну в готелі

Електронні замки як вижливий елемент дизайну в готелі

Електронні замки як вижливий елемент дизайну в готелі

Скільки б ми не розповідали про функціонал, дизайн - один з основних чинників, який треба враховувати при проектуванні і будівництві готелю. Саме дизайн - перше, на що зверне увагу гість, вибираючи готель для відпочинку або ділової поїздки. Таким чином, ще навіть не побувавши у Вашому готелі,гість вже формує враження про нього і одну з ключових ролей грає саме дизайн - лобі, бари, ресторан і звичайно ж готельний номер. 

 

У цій статті ми розповімо про дві нові моделі електронних замків Omnitec, які окрім наявності унікального функціоналу, служитимуть відмінним доповненням дизайну (і навіть прикрасою) готельного номера

 

Отже, розглянемо моделіелектронних замків EVO і OS Slim від іспанського виробника Omnitec Systems SL 

 

Пару слів про функціонал (як же без ньогоlaugh). Отже, це: 

- технологія BLE (Bluetooth Low Energy)  і Mifare. Гість може використати безконтактну карту або смартфон для відкривання номера. Модель Slim передбачає також відкривання кодом 

- online режим роботи (управління замками і повний контроль за усіма пересуваннями в реальному часі) 

- хмарне ПЗ і мобільний додаток керівника - дозволяє контролювати і управляти готелем з будь-якої точки світу 

- висока якість - матеріал замків нержавіюча сталь AISI 304 або AISI 316, сертифікація IP 56, протипожежні сертифікати

 А тепер поговоримо про дизайн smiley

 

Модель EVO. 

Унікальною характеристикою цієї моделі є її абсолютний мінімалізм. Абсолютно усі механізми (врізний замок, електроніка, батарейки, зчитувач) - все сховано в дверному полотні. Видимою є тільки ручка. Зчитувачтазаглушка на циліндр можуть бути виконані абсолютно вбудь-якому дизайні або повністю приховані. Також унікальною особливістю цієї моделі є можливість установки будь-якої ручки (будь-якого дизайну і кольору), що дає дизайнерам абсолютну свободу вибору і дозволяє встановити однакові ручки на вхідні і міжкімнатні двері в готельному номері.

Модель OS Slim

Нова чудова модель, яка зібрала в собі усі кращі характеристики різних систем електронних замків. Модель відрізняється підкреслено вузьким дизайном. Такий замок легко можна встановити на будь-які двері, у тому числі фільончасті або вузькопрофільні металопластикові двері. Важливим моментом є можливість установки такого замку на старий врізний механізм, який раніше вже був встановлений в дверному полотні. Таким чином готель не просто зможе швидко замінити механічний замок на електронний, але і отримає найсучасніше рішення з унікальним онлайн функціоналом і дизайном, не міняючи дверей і з мінімумом витрат.

 

Замок OS Slim може бути виконаний в різних кольорах - матовий хром, матова латунь,, матовий чорний, білий, бронза, а також будь-який колір за запитом замовника. Таким чином замки можна використати як в класичному інтер'єрі, так і в інтер'єрі loft. Покриття наноситься за спеціальною технологією PVD (Phase Vapour Deposition), стойкою до стирання і корозії. 

 

Замки EVO і Slim можна комбінувати на одному об'єкті. Крім того в одній системі із замками використовуються і настінні зчитувачі Digit (для установки на вхідних або скляних дверях, шлагбаумах і хвіртках), ліфтові контроллери, а також унікальні сейфи EXO, які також управляються мобільним додаткомі програмним забезпеченням OSAccess. Таким чином, використовуючи систему контролю доступу Omnitec, Ви отримаєте повний контроль над кожнимномеромі кожною зоноюготелю, а також прекрасне доповнення дизайну інтер'єру Вашого готелю, що допоможе зробити його неповторним і привабливим для гостей.

 

some-alt