some alt
Головна    Новини   Мобільний готельний додаток Hoteza в одеському готелі Ark Palace

Мобільний готельний додаток Hoteza в одеському готелі Ark Palace

Мобільний готельний додаток  Hoteza в одеському готелі Ark Palace

Мобільний додаток для готелів Ноteza отримує все більшу популярність на готельному ринку.

Ще одним готелем, по гідності що оцінив переваги мобільного додатку, став апарт готель Ark Palace , розташований в найпопулярнішому куточку Одеси, недалеко від пляжу Аркадія і Парку Перемоги - одного з найкрасивіших парків Одеси.

Центр здоров'я і краси Ark Spa Palace включає великий критий плавальний басейн, прекрасний фітнес клуб і банний комплекс з 10 банних культур світу. До послуг гостей готелю ресторан Гауді з традиційною європейською кухнею, в безпосередній близькості знаходиться пляж Аркадія з великою кількістю різних нічних клубів, ресторанів і барів.

Про всі послуги готелю, місця, які варто відвідати, гість тепер зможе швидко і в зручній формі ознайомитися за допомогою додатка Hoteza Mobile. Крім того, гість не просто отримає інформацію, але і зможе замовити будь-яку послугу, поспілкуватися з персоналом готелю, залишити відгук.

 

Hoteza Mobile – це багатомовний інтерактивний гостьовий додаток, який гість завантажує на свій мобільний телефон. Продукт дозволяє гостю легко і швидко користуватися всіма сервісами готелю без звернення на ресепшн.

За допомогою HOTEZA готель у декілька разів збільшує прибутки від продажів власних сервісів (бару, ресторану, спа, магазинів на території готелю) оскільки тепер покупка в магазині або замовлення вечері в номер доступні в один клік.