Головна    Новини   Омнітек на Міжнародному експофорумі FoReCH

Омнітек на Міжнародному експофорумі FoReCH

Омнітек на Міжнародному експофорумі FoReCH

Запрошуємо відвідати стенд компанії Омнітек на Міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу і клінінгу FoReCH, який відбудеться 1-3 листопада в Міжнародному виставковому центрі Київ Експо Плаза, за адресою м. Київ, вул. Салютна 2Б.

Міжнародний експофорум FoReCH - головна професійна подія сектора HoReCa в Україні. Щорічно FoReCH об'єднує лідерів галузі і є надійним комунікаційним майданчиком для здійснення угод і підписання контрактів, а також дозволяє оцінити перспективи розвитку сектора гостинності. Експозиція форуму розділена на виставки: "Ресторан Експо", "Сучасний готель", "Ресторан Прод Експо", "Світ скла і посуду", "Вендинг Експо Київ", Kiev Clean Expo, що дозволяє представити увесь комплекс товарів і послуг для готелів, ресторанів, а також клінінговое устаткування і технології для вендинга.

Наша компанія разом з традиційним асортиментом представить на виставці електронні замки нового покоління Activa, які вже встигли отримати високу оцінку готельного ринку, а також абсолютно нові електронні замки, сейфи та міні бари

Усім нашим гостям ми пропонуємо безкоштовні запрошувальні на Міжнародний експофорум FoReCH. Для цього просимо зв'язатися з нами за телефонами або електронною поштою.

Будемо раді бачити Вас на нашому стенді!