Головна    Новини   Завжди он-лайн. Нова розробка для електронних замків Activa від Omnitec

Завжди он-лайн. Нова розробка для електронних замків Activa від Omnitec

Завжди он-лайн. Нова розробка для електронних замків Activa від Omnitec

Ми вже знайомили вас раніше з новинкою іспанської фабрики Omnitec - електронними замками Activa.

Як ми писали раніше, електронні замки для дверей цієї моделі унікальні своєю конструкцією. Всі механічні і електронні елементи, а також батарея знаходяться у врізній частині замку, яка вмонтовується в дверне полотно. Зовні з обох боків встановлена лише дверна ручка без громіздких накладок і зчитувачів, якими зазвичай забезпечені електронні замки. Це дає величезну свободу у виборі дизайну дверних ручок. Проте це далеко не все.

У грудні 2015 року компанія Omnitec презентувала нову розробку, за допомогою якої електронні замки Activa працюватимуть в постійному режимі он-лайн без необхідності придбання додаткового устаткування або прокладки кабелю. Як ми вже повідомляли, електронні замки на двері забезпечені функцією NFC (Near field communication), тобто замок можна відкрити не лише карткою, але і за допомогою мобільного телефону.

Компанія Omnitec розробила спеціальний мобільний додаток, який встановлюється на мобільні телефони персоналу готелю. Весь готельний персонал використовує для доступу в номери лише мобільні телефони. За допомогою мобільного додатку персонал може потрапити в номер, повідомити про те, що прибирання номера закінчене, міні бар поповнений і так далі Таким чином, інформація про кожен вхід в номер або виконану роботу автоматично по мережі wi-fi поступає на головний комп'ютер. Використовуючи дану систему, адміністрація готелю може постійно в реальному часі контролювати всі пересування персоналу.

Отже, за допомогою електронних замків Activa, отримати он-лайн систему контролю доступу стає набагато простіше і дешевше.