some alt
Головна    Новини

Новини

Нова модель сейфів Omnitec економ-класу Safeguard M
15.06.2014
Готельне обладнання - задоволення не дешеве, але в той же час необхідне, адже без нього важко уявити собі сучасний готель.    Міні-бари з принадним вмістом, надійні електронні сейфи, готельна парфумерія, запашні рушники, зручні замки на картках - до всього цього вже звикли найвибагливіші мандрівники.
Електронні замки Gaudi Fit In на круїзному теплоході "Fidelio" 4 *
26.05.2014
Круїзний теплохід Fidelio на сьогоднішній день є найсучаснішим і комфортабельним готелем на Дніпрі.
Електронні замки, сейфи та міні бари Omnitec в новому готелі Gagarinn
12.04.2014
Курортний сезон в Одесі ознаменується відкриттям найбільшого на сьогоднішній день готелю Одеси - нового готелю Gagarinn.   Готель відрізняється не тільки рекордною для Одеси кількістю номерів (253 номери), але й вдалим розташуванням, відмінною інфраструктурою.
Сейфи та міні-бари Omnitec в готелі "Оптима Херсон"
05.03.2014
Навесні 2014 року в Херсоні відкриється новий тризірковий готель мережі Reikartz Hospitality Group.    Це перший спільний проект Reikartz Hospitality Group та ПАТ КБ «ПРИВАТБАНК». «Оптіма Херсон» - вже третій готель, який компанія Reikartz Hospitality Group відкриває під брендом Optima Hotel.
Нова модель міні бару Omnibar Glass White
01.03.2014
Фабрика Omnitec Systems SL випустила нову модель міні-барів зі скляними дверцятами. Це міні-бар білого кольору, який буде гармонійно вписуватися в інтер'єр готельного номера.    В Україні вперше модель Glass White була встановлена ​​в готелі Panorama De Luxe, 5 * (м. Одеса). Також в цьому готелі встановлений сейф Supra laptop 15 white (також у білому кольорі).
Електронні замки Omnitec в готелі "Reikartz Оптима Донецьк"
01.01.2014
У середині січня 2014 року в Донецьку відбудеться відкриття нового готелю мережі Reikartz «Оптима Донецьк». «Оптіма Донецьк» розташований в самому центрі міста. Бізнес-готель запропонує 85 номерів різних категорій - від компактних номерів категорії «раціо» до номерів підвищеної комфортності «Стандарт» і «Суперіор».    Компанія Омнітек вже давно успішно співпрацює з мережею Reikratz. Так в готелі «Оптима Донецьк» були встановлені електронні замки Omnitec Gaudi Proximity.