some alt
Головна    Новини

Новини

Омнітек на міжнародній виставці  HITEC в США
18.06.2015
Сьогодні, 18 червня, закінчується міжнародна виставка HITEC 2015, яка проходить в м. Остін (США) в Austin Convention Center. HITEC - це найбільша не тільки в США, але й в світі виставка в сфері готельних технологій.  
Все, що потрібно знати про готельні міні-бари
19.05.2015
Ми вже писали про використання різних технологій при виготовленні міні барів, а також про те, чим міні холодильникі від них відрізняються. Зараз, враховуючи тенденцію економії коштів і ресурсів, нам хотілося б знову торкнутися цієї теми. Дійшовши до даного етапу оснащення готельних номерів, отельер зустрічає на ринку три види міні барів: міні холодильники, термоелектричні і абсорбційні міні бари. Інших технологій поки що не існує, тому розглянемо всі три типи детальніше.
Компанія Омнітек на выставці "Індустрія гостинності" в Одесі
14.04.2015
Спеціалізована виставка "ІНДУСТРІЯ ГОСТИННОСТІ" , яка відбудеться 24-26 квітня в Одесі (морвокзал)- найважливіша подія для професіоналів в галузі готельного та ресторанного бізнесу України .  
Фабрика Ghessu - виробник аксесуарів для ванних кімнат та готельних номерів
05.04.2015
Звертаємо Вашу увагу на нашого давнього партнера - іспанську фабрику Ghessu (www.ghessubath.es)   Фабрика Ghessu відома з 1970 року як виробник санітарно-технічної арматури, змішувачів та аксесуарів. Ghessu виробляє змішувачі та душові гарнітури для ванних кімнат та кухонь, автоматичні електронні змішувачі суспільного та комерційного призначення.
Термінал для реєстрації в готелі
01.04.2015
Представляємо новинку від Omnitec - термінал для реєстрації гостей в готелі.  Якщо на ресепції багато людей, немає необхдності чекати своєї черги. Гість може самостійно зареєструватися та отримати карту-ключ.
Нова модель пристрою енергозбереження Omnitec
03.03.2015
В лютому 2015 року фабрика Omnitec Systems SL випустила нову модель енергозберігаючої кішені Mifare. Енергозберігаюча кішеня може працювати в он-лайн та оф-лайн режимі.
Нова модель міні барів Omnitec
16.01.2015
Пропонуємо Вашій увазі нову модель міні барів 2015 року Omnibar A Pure Ця модель є абсолютно інноваційною та не має аналогів на ринку готельного обладнання.
З Новим роком!
26.12.2014
Дорогі колеги та партнери! Команда "Омнітек" вітає Вас з наступаючими святами. Бажаємо Вам в наступному році миру та любові, радості та благополуччя. Нехай новий рік принесе усім тільки радісні, щасливі миті.