some alt
Головна    Новини

Новини

Вдячність нашим партнерам
25.12.2014
Підводячи підсумки року, що минає, ми хотіли б відзначити та подякувати готелям, які стали нашими партнерами в цьому році, а також тим, хто продовжив співпрацю з нами.
Компанія "Омнітек" на міжнародному експофорумі ресторанно-готельного бізнесу FoReCH
03.11.2014
Вже не вперше в листопаді, в київському виставковому центрі "КиївЕкспоПлаза" відбувається наймасштабніша подія індустрії гостинності - " Міжнародний експофорум ресторанно-готельного бізнесу та клінінгу ", який приваблює тисячі професіоналів, працюючих в сфері HoReCa. 
Нова модель електронного замку Activa Mifare
03.11.2014
У жовтні 2014 року фабрика Omnitec Systems випустила нову модель електронного безконтактного замку для готелів – Activa Mifare. Електронний замок Activa Mifare може працювати як в офф-лайн режимі, так і бути частиною он-лайн системи. Електронний замок Activa має унікальну конструкцію. Вся електроніка знаходиться у врізній частині замку, таким чином зовні встановлена лише ручка і світлодіод, який інформує гостя про доступ в номер.
Унікальна система контролю доступу та енергозбереження Activa
29.10.2014
20-23 жовтня в Барселоні (Іспанія) відбулася чергова міжнародна виставка готельного та ресторанного обладнання Hostelco 2014. На виставці були представлені новітні розробки сфери HoReCa з 120 країн світу, відбулися мастер-класи та конференції, присвячені найважливішим та найактуальнішим темам готельного бізнесу. Окрему увагу було надано безпеці готелів та питанню максимального енергозбереження, тому що це питання є найбільше актуальним в наш час
Електронні замки Omnitec в клубному готелі M1, Одеса
07.10.2014
Зовсім скоро в Одесі , в найчудовішому курортному кутку – Аркадії відкриється новий чотиризірковий клубний готель M1.
Електронні замки та міні-бари Omnitec у новому готелі ABRI, Дніпропетровськ
06.10.2014
1-го жовтня 2014 року в центрі Дніпропетровска відбулося відкриття нового готелю ABRI. Готель розташований в безпосередній близькості від культурно-історичного центру міста, а також в дуже зручному для мандрівників місці
Аксесуари Omnitec  в новому готелі Reikartz Optima Рівне
29.08.2014
1 вересня в центрі міста Рівне під брендом Optima буде відкритий новий готель мережі Reikartz Hospitality Group. Готель «Оптіма Рівне» буде найкращим місцем зупинки і для бізнес-мандрівників і для туристів, тому що в беспосередній близкості від готеля розташовані як пам`ятники культури, так і головні бізнес-центри міста.   Готель запропонує гостям 51 номер наступних катерорій:  Класiк, Стандарт, Суперіор и Люкс, а також многофункциональный конференц-зал, розрахований на делегації до 78 відвідувачів.
Компанія "Омнітек" на міжнародній виставці  Hostelco
27.08.2014
З 20 по 23 жовтня відбудеться щорічна масштабна подія - міжнародна виставка готельного та ресторанного бізнесу Hostelco. Щорічно виставка збирає провідних представників сектору HoReCa. На виставці будуть представлені новітні розробки готельної галузі  з 106 стран. В заході приймуть участь більше ніж 55 000 експонентів та близько 250 000 відвідувачів.